Genomineerde #02 : Thijs Desmet

Ook dit jaar hebben we de deelnemers enkele vraagjes voorgeschoteld zodat u hen op deze manier wat beter kan leren kennen. Op die manier hoeft u de strips niet effectief te lezen en kunt u gewoon op de sympathiekste deelnemer stemmen.

 

2. Thijs Desmet
Gent
thijsdesmet.tumblr.com
Genomineerde strip >> Spokenuur

 

Wat moeten de stemmers op onze site van je weten?
Ik ben een spook.

 

Hoe is je strip ontstaan? (hoe kwam het idee? Is hij gemaakt voor een bepaalde publicatie?)
Spook, Skelet en Motman zijn personages waar ik eerder korte strips rond maakte en waar nog verhalen over zullen verschijnen. Volg thijsdesmet.tumblr.com voor meer avonturen! Ik was de strip in feite begonnen voor een recente 24-Hour Comics Day in Gent. Of ik hem ook in 24 uren af kreeg zal ik niet onthullen, mysteries zijn altijd goed om wat hype te creëren.

Het verhaal is gebaseerd op waargebeurde feiten maar ook daarover ga ik niet meer uitweiden.

 

Welke van de genomineerde strip is je favoriet?
Die van Bram Algoed. Of dat was hij tot hij mijn eerste plaats afnam :'(

 

Ben jij een beest in bed?
Ik ben een spook.

 

Stem voor de publieksprijs >>
Bevestig je komst naar de PéPé Soirée op Facebook >>