Genomineerde #03: Inne Haine

Net zoals vorig jaar hebben we de deelnemers enkele vraagjes voorgeschoteld zodat u hen op deze manier wat beter kan leren kennen. Op die manier hoeft u de strips niet effectief te lezen en kunt u gewoon op de sympathiekste deelnemer stemmen.

 

3. Inne Haine
Antwerpen
www.innehaine.wordpress.com
Genomineerde strip >> Liefde is vis

 

Wat moeten de stemmers op onze site van je weten?

Na jarenlang kunstgestudeer en kleinschalig geteken ben ik nu bezig aan mijn eerste lange strip, ‘het mirakel van Vierves’. Het wordt een tragikomisch verhaal dat zich afspeelt in een toeristisch dorpje in de Ardennen.

 

Hoe is je strip ontstaan? (hoe kwam het idee? Is hij gemaakt voor een bepaalde publicatie?

‘Liefde is vis’ heb ik gemaakt nadat ik iets te diep in een vijver met kois heb gekeken. Ik vroeg me hoe af hoe de vissen ons door het water heen zien. Een vis die verliefd is op een onbereikbare visser leek me een interessant uitgangspunt.

 

Welke van de genomineerde strip is je favoriet?

Om de vrede thuis te bewaren kan ik niet anders dan volledig achter mijn vriend Mathias Van den Berge te staan.

 

Wanneer was de laatste keer dat je in je bed geplast hebt en weet je nog wat de aanleiding was?

Over gebeurtenissen in mijn privéleven geef ik geen commentaar, tenzij het voor de Story is en ik grof geld krijg in ruil voor mijn aangrijpend verhaal.

 

Stem voor de publieksprijs >>
Bevestig je komst naar de PéPé Soirée op Facebook >>