Genomineerde #04 : Tania Verhelst

Ook dit jaar hebben we de deelnemers enkele vraagjes voorgeschoteld zodat u hen op deze manier wat beter kan leren kennen. Op die manier hoeft u de strips niet effectief te lezen en kunt u gewoon op de sympathiekste deelnemer stemmen.

 

4. Tania Verhelst
Brugge
taniaverhelst.exto.nl
Genomineerde strip >> De Wenteltrap

 

Wat moeten de stemmers op onze site van je weten?
Dat mijn personages en ik erg ingenomen zijn met deze nominatie. 🙂

 

Hoe is je strip ontstaan? (hoe kwam het idee? Is hij gemaakt voor een bepaalde publicatie?)
Mijn opzet was om een verhaal te maken, dat ‘symmetrisch’ is. Het heeft me enkele scenario’s gekost om zover te komen.
In een eerste versie ging het over een huis dat zijn gasten opslokt en hoe die opgeslokte gasten dan de nieuwkomers proberen te waarschuwen voor wat hen te wachten staat.
In een tweede versie was de vrouw een soort Eurydice die zich wou wreken voor haar Orpheus. Maar toen ik dit aan mijn vrienden liet zien, was hun reactie zodanig lauw, dat ik alles opnieuw heb omgegooid tot het huidige verhaal.
Van de eerste versie resten nog de morsekreten van de teloorgegane gasten (S.O.S of . . . _ _ _ . . .) op muren en gordijnen.

 

Welke van de genomineerde strip is je favoriet?
Sterke verhalen van Rob van Barneveld: omdat hij met zo weinig zoveel kan zeggen.

 

Ben jij een beest in bed?
Ik beken: ik ben een varken, Kermit!
Miss Piggy

 

Stem voor de publieksprijs >>
Bevestig je komst naar de PéPé Soirée op Facebook >>